Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Източник и кадър: Нова Тв477 станаха заразените от коронавирус у

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgИзточник и кадър: Нова Тв477 станаха заразените от коронавирус у
Коментари Харесай

Нова жертва на коронавируса у нас. Смъртните случаи станаха 11, заразените - 477

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Източник и кадър: Нова Тв

" 477 станаха инфектираните от ковид у нас, заяви ген. Мутафчийски. - Един мъж е  умрял. "

Вчерашните случаи са 29, 8 души са признати в болница.

Над 390 проучвания са направени.

" От извършените проучвания на депутати и личен състав на Народно събрание има двама открити, има двама депутати, които към този момент са ви известни.

В София случаите са 22, в Пловдив - 2, Смолян - 2, Кърджали и Велико Търново – по 1. Медицинският личен състав са 21 индивида.

Излекувани са 30.

Имаме нов смъртен случай на мъж на 81 години в Стара Загора. Той е бил признат преди 7 дни с тежък диабет, показал е белези на ковид зараза и зараза на дихателните пътища. Много бързо се развива пневмония и дихателна непълнота, и през вчерашния ден е умрял. Общо умрелите са 11 души, междинната им възраст е 62,8 години. ", добави Мутафчийски.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР